Реконструктивни кремове за лице

Реконструктивните кремове за лице спадат към медицинската козметика. Тяхна задача е не само да хидратират и подхранват кожата, но и да я реконструират, да намалят и подобрят състоянието на остатъчни белези от акне и травми върху кожата, и да изгладят дълбоките бръчки. Тези кремове имат забележителен ефект срещу признаците на стареене.

Тайната на този вид продукти е в съдържащите се в тях различни видове киселини – било то плодови, Алфа и Бета Хидроксидна Киселина, повишавагщи способността на горният слой на кожата да задържа вода и ускоряващи падането на мъртвите клетки, или пък друг вид киселини. Като цяло реконстуктивните кремове имат ексфолиращо, хидратиращо и възстановяващо действие. Обикновено в състава на подобни продукти са включени съставки като секрет от охлюви, алое вера гел, шипковомасло, арганово масло, масло от ший и др.

Ексфолиак Реконструктивен крем от NOREVA
Възстановяващият крем EXFOLIAC хидратира кожата и подсилва защитната й липидна мантия. Възстановява бариерните функции, успокоява възпаленията и регенерира кожата. Един незабавно осигурен и поддържан в рамките на целия ден - комфорт за вашата кожа. Съдържа Ceramide II + мастни киселини + холестерол - за възстановяване на бариерната функция на кожата; Squalane + пчелен восък + масло от ший - възстановяват хидро-липидния слой на кожата; Глицерин + алфа-бизаболол - осигуряват интензивна хидратация и успокояват раздразненията.

Прочети още

Няма коментари:

Публикуване на коментар

............................................................В Н И М А Н И Е ! ! !..........................................
Оставете Вашето мнение за Дийп козметикс, какво Ви хареса, а може би, нещо не Ви харесало, Вашето мнение ще помогне на други жени