Кажете Чао на мазнините и бръчките с липофилинг

Липофилинг е сред най-новите процедури, които пластичната хирургия предлага. С нея всеки може да постигне перфектен външен вид.
Чрез липофилинг тялото се оформя, а човек видимо изглежда подмладен. Представлява процедура по коригиране на лицето и тялото. При нея се извлича собствена мастна тъкан от една зона и се поставя в друга. Целта е изглаждане на кожата или запълване накухини.
Част от операцията е на основата на липосукцията, поради което липофилингът се нарича още микролипоинжекция и частична липосукция. Тя е сред по-слабо инвазивните пластични операции и е предпочитана от хората, тъй като използва само естествени материали от собственото им тяло.
ЛипосукцияОбикновено липофилинг се използва за корекции по лицето, при изглаждане на грапавини и справяне с бръчки пачи крак. Освен това методът служи за добавяне на естествен обем в устните, като им придава плътност.
Липофилинг се прилага още за подмладяване на кожата, оформяне на скулите, корекции на белези след травми, повдигане на седалището, корекции по кожата на ръцете, както и цялостно подобрение и подмладяване на външния вид.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

............................................................В Н И М А Н И Е ! ! !..........................................
Оставете Вашето мнение за Дийп козметикс, какво Ви хареса, а може би, нещо не Ви харесало, Вашето мнение ще помогне на други жени