Сексуална съвместимост на зодиите

Сексуалната съвместимост е важна и често проблемите с нея се отразяват негативно на връзката, водят до изневери и до раздяла. Сексуалната съвместимост на зодиите определя кой с кого ще се чувства най-добре в спалнята.

Овен

Пламенният Овен има нужда от Лъв и Стрелец, когато е в най-младите си години. След като стане малко по-зрял, той се чувства идеално в компанията на Телец и Дева. На по-късен етап от живота си Овенът се разбира добре в спалнята с Везни.

Телец

Телецът е съвместим с Козирог и Дева преди 30-тата си година, след това открива интересните страни на контакта с Близнаци и Овен, които разпалват страстта му. Телецът може да се чувства много добре и със Скорпион.

Близнаци

Зодии
Близнаците са динамичен знак, който обича промените, затова те искат да опитат от всичко. Но най-добре се чувстват в леглото с Везни, Водолей, Телец и Овен, защото те им дават това, от което имат нужда - разнообразие и изненади.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

............................................................В Н И М А Н И Е ! ! !..........................................
Оставете Вашето мнение за Дийп козметикс, какво Ви хареса, а може би, нещо не Ви харесало, Вашето мнение ще помогне на други жени