Педикюрът от „Ох!“ в „УАУ!“

Надникнахме в тайните шкафове на професионалистите педикюристи от „Стар Нейлз – България“ и оттам подбрахме за Вас пет продукта, които Ви препоръчваме още днес да добавите в лятната си козметична чантичка. Всеки от тях ще Ви помогне, ако имате някой от следните проблеми.

„Ох!“ подути и уморени крака
Въоръжете се с Успокояващ гел за крака на SNB! Продуктът облекчава чувството за тежест и умора в краката и не оставя следи от излишно омазняване. Той е изключително подходящ за третиране на участъци с разширени вени. Екстрактите от каланхое и кестен подобряват тяхното състояние. Вложеният ментол създава приятно усещане за свежест и комфорт.
„Ох!“ потни ходила
Изпотяването на ходилата създава неприятно усещане, независимо дали сте обули сандали или обувки. Тук на помощ идва Део пудра за крака на SNB с ментол и камфор. Уникален продукт, който остава незабележим след нанасяне, тъй като е в телесен цвят. Вложеният талк поема влагата, а активните съставки действат антисептично и премахват неприятната миризма.
„Ох!“ неприятна миризма
Ще Ви спаси Дезодориращ крем за крака с маниока на SNB. Той има добър дезодориращ ефект и противогъбично действие, благодарение на комбинация от новозеландско масло от маниока и липациди. Може да го използвате и като превенция, ако искате да предпазите краката си от появата на бактериални инфекции, причинители на неприятна миризма.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

............................................................В Н И М А Н И Е ! ! !..........................................
Оставете Вашето мнение за Дийп козметикс, какво Ви хареса, а може би, нещо не Ви харесало, Вашето мнение ще помогне на други жени